Az oldalon archív tartalom található. Kérjük, hogy látogassa meg a Hangshop.hu weboldalt!

Hangáruház | Hangszer & Hangtechnika - 1107 Budapest, Fogadó u. 3. | Tel.: 06-1-203-6652 | Mobil: 06 20 564-4617

hangaruhaz facebook banner

Az ALLEN & HEATH elnyerte a QUEEN’S AWARD FOR ENTERPRISE díjat
2012-04-29

queensaward-logo_200A professzionális audio keverőket gyártó cég, az Allen@Heath megkapta a Queen’s Award for Enterprise díjat a Nemzetközi Kereskedelmi kategóriában.

Az Allen@Heath azzal érdemelte ki ezt a megtisztelő címet, hogy 2008 és 2011 között, a tengerentúli forgalma 64%-kal növekedett.

 

Ez a második alkalom, hogy a patinás gyártó nyerte el a királynő egyik díját, amely korábban már elismerte 1995-ben ugyanebben a kategóriában.

"Mint brit cégnek, nagy örömünkre szolgál, hogy a hivatal Queen’s Award díjjal ismerte el munkánkat. Az Allen & Heath indulásakor 1969-ben az volt célunk, hogy építsünk fel egy prémium kategóriás globális márkát, és alakítsunk ki gyümölcsöző kapcsolatokat a disztribúciós partnerekkel, melyek száma ma már több mint 80 szerte a világon. Ez a sikerünk kulcsa. " - mondta Allen & Heath igazgatója Glenn Rogers.

Queen’s Award for Enterprise

A Queen’s Award for Enterprise díj egy program brit üzleti vállalkozások és egyéb szervezetek részére, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a nemzetközi kereskedelemben, az innovációban és a fenntartható fejlődésben. Ez az Egyesült Királyság legmagasabb hivatalos díja a brit vállalkozások számára. Az a cég, amelyik elnyeri a díjat, jogosúlt öt éven keresztül használni a képen látható logót.

 

WebShop - Online vásárlás

shop

Üzletünk elérhetősége

bolt

Kiemelt márkák

allen-heath
garry
korg
at_mic
at_hp
marshall
neutrik_klotz
vox
powercube
genelec
shure

Partnerek