Az oldalon archív tartalom található. Kérjük, hogy látogassa meg a Hangshop.hu weboldalt!

Hangáruház | Hangszer & Hangtechnika - 1107 Budapest, Fogadó u. 3. | Tel.: 06-1-203-6652 | Mobil: 06 20 564-4617

hangaruhaz facebook banner

Az elfogultság természetes: Trevis TA-08P - Aki kipróbálta: Varga Feri és Balássy Betty
2013-05-11

Varga_Feri_Balassy_BettyLevelet hozott a drótposta. A népszerű előadópáros, Varga Feri és Balássy Betty kipróbálta a Trevis Audio TA-08P típusú aktív hangdobozát. Tapasztalataikat levélbe öntötték, s megosztották velünk, köszönet érte.

Elfogulatlan vélemény? Nem. Aki idáig kipróbálta a kis "nyolccolost", azonnal elfogult lett vele szemben...

 

"Kezdhetném úgy a mondandómat, hogy képzeljétek tegnap este mi történt, de tényleg!

Szóval történt szombaton egy kis akusztikai párbaj. Két előadás között elszaladtunk próbálni, mivel,megkaptuk a 8 colos Trevis-eket nem volt kérdés a próba minősége, sőt még a gitár sem volt hangosabb az éneknél, ahogy ez szokott lenni: ez a töpszli mindenen átszól:::))))

De az igazi meglepetés a próba után történt. Ugyanis picit késtünk a próbával, nem volt időnk hazavinni a hangfalakat ezért magunkkal vittük, azzal a felszólítással majd berakjuk az öltözőbe meg ne fázzanak::)) A helyszínre érve pici meglepi................. A helyi zenekar saját gyártású cucca(tornya)kb 180 cm magas, melyekből a jól megszokott zöld csíkos ”100 ezer vattos hangszórók dübörögtek”. vagyis csak próbáltak. A mélyek annyira mozogtak, hogy veszélyes volt mellette táncolni, mert még elkaszálja a lábadat egy lengőtekercs, hang nélkül. Szóval néhány satnya próbálkozás után, mármint hogy ide ledugjuk a saját AT-6100-esünket meg hiúsult .

Úgy döntöttem elő a bolhákkal az öltözőből.

Apósom aki néha előadásokon segít nekünk ráadásul egy pár P-box lemezen már játszott és kevert pár albumot /Szabó Pityesz / azt mondta ezzel nem lehet megcsinálni, gyerekek 250 fős a rendezvény!!!!!!!! Nem feszítem a húrt tovább, nem lett igaza. Néhány perc szerelés után visítva jött be az öltözőbe b.......... meg, még mélye is van, mi ez???? A hab a tortán előadás közben az a zenekar aki előtte a Pistán röhögött, most tátott szájal nézték és hallgatták a cuccot és a produkciót felváltva, értetlenül honnan jön a hang ????? Mintha egy picike embert karóba húztunk volna a hangfalállványokra de ettől még földig érne a micsodája.........úgy bámultak. Mondanom sem kell szénné röhögtük magunkat. Betty a végén eldöntötte, nekünk kell egy ilyen. Jó, gondoltam  mire hazaérünk minden elfelejt itt vége ,de nem így történt. Hazaérve kivett a fiókból egy borítékot és azt mondta gyűjtünk, hangfalra!!!!!!!!!

Gyerekek, őszintén, nem minden zenész álma ,hogy a párja elől ne dugdosni kelljen a stika cuccokat hanem még gyűjtsön is rááááááá, ilyet ?????? Tehát hamarosan faraghatjátok a miénket is reményeink szerint , mert enélkül nem élet az élet egy énekes számára::::))))))!!!!!!!!!!"

BETTY&FERI


Hol tudom kipróbálni? A HANGÁRUHÁZ -ban!

Hol tudom megrendelni? A HANGSHOP -ban!

 

WebShop - Online vásárlás

shop

Üzletünk elérhetősége

bolt

Kiemelt márkák

allen-heath
garry
korg
at_mic
at_hp
marshall
neutrik_klotz
vox
powercube
genelec
shure

Partnerek