Az oldalon archív tartalom található. Kérjük, hogy látogassa meg a Hangshop.hu weboldalt!

Hangáruház | Hangszer & Hangtechnika - 1107 Budapest, Fogadó u. 3. | Tel.: 06-1-203-6652 | Mobil: 06 20 564-4617

hangaruhaz facebook banner

Az első hírek Frankfurtből: Allen&Heath XONE:23C (Videóval!)
2014-03-12

Xone 23C mainAz első újdonság az idei frankfurti zenei vásárról, a Prolight + Sound -ról a DJ-nak kedvez: az Allen&Heath új DJ mixert jelentetett meg.

A Xone: 23C összehozza a legjobb digitális DJ és a hagyományos keverési lehetőségeket kompakt, hozzáférhető formában.

 

Az XONE:23C egy prémium kategóriás, négycsatornás, nagy teljesítményű DJ keverő, 96kHz-es 24bites beépített hangkártyával, amely plug n' play csatlakoztatást kínál X:LINK csatlakozón keresztül az Xone:K szériás kontrollereknek. Tökéletes megoldás az előadóművészeknek, hogy összekapcsolják a kényelmet, a digitális DJ lehetőségeket, a felvételt egy analóg keverési lehetőséggel és felülettel.

Xone 23C 8001

Az Xone23C a legendés Xone szürők egy továbbfejlesztett változatát tartalmazza, kiegészítve a VCA faderrekkel és a megszokott háromsávos kill EQ-val. A keverő stílusát a zászlóshajó DB4 ihlette: megvilágított kapcsolók és választható crossfader görbe segíti a munkát.

A keverő középpontjában a híres analóg Voltage Control Filter (VCF) rendszer áll, amely egy Low-Pass és High-Pass szűrő, frekvencia és rezonancia állítással. Van is egy FX loop csatlakozó is külső FX egységek bekötéséhez. 2+2 sztereó csatornára csatlakoztathatjuk a phono és vonalszintű jeleket, ráadásul a beépített hangkártya lehetővé teszi a felvételt, vagy a lejátszást egy DJ szoftverrel. A kimenetre professzionális szimmetrikus XLR csatlakozók kerültek.

Xone23C VCF Feature

4 SZTEREÓ CSATORNÁS USB HANGKÁRTYA
96kHz 24bit 4 sztereó csatornás USB hangkártya, amely lehetővé teszi a visszajátszást és felvételt a választott DJ szoftverrel.

USB X: LINK
X: LINK tápot és MIDI adatforgalom ethernet kapcsolataton keresztül az Xone:K sorozatú vezérlők felé, az USB port kapcsolat a számítógépekkez, és felkínálja a külső szoftveres ellenőrzés lehetőségét.

Xone23C SC Xlink

 

KÜLSŐ FX HUROK
Zökkenőmentesen integrálható a kedvenc külső effekt egység: küldő-és visszatérő csatlakozók, valamint FX loop kapcsoló.

Xone23C FX Loop

 

HÁROM SÁVOS KILL EQ
Mindkét csatorna három sávos KILL funkciós hangszinszabályzót kapott, mellyel eredményesen "gyilkolhatjuk ki" a nemkívánt frekvenciákat.

Xone23C 2Stereo Feature

 Hol tudom megnézni, kipróbálni, megvásárolni? A HANGÁRUHÁZ -ban!     Hamarosan!

Hol tudom neten megrendelni? A HANGSHOP -ban!    Hamarosan!

 

WebShop - Online vásárlás

shop

Üzletünk elérhetősége

bolt

Kiemelt márkák

allen-heath
garry
korg
at_mic
at_hp
marshall
neutrik_klotz
vox
powercube
genelec
shure

Partnerek