Az oldalon archív tartalom található. Kérjük, hogy látogassa meg a Hangshop.hu weboldalt!

Hangáruház | Hangszer & Hangtechnika - 1107 Budapest, Fogadó u. 3. | Tel.: 06-1-203-6652 | Mobil: 06 20 564-4617

hangaruhaz facebook banner

Használhatatlanná vált a 790-862MHz-es tartomány! - Cseréld le Roncsprémiummal!
2016-04-24

roncspremium

 

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a 4G már napi valóság, gyakorlatilag használhatatlanná vált a 790-862MHz-es tartomány a vezetéknélküli mikrofonok számára. A régen szabadon használható tartományban rengeteg vezetéknélküli mikrofon működik, már ameddig tud. Sokakat rosszul érint, hogy a talán nem is olyan régen vásárolt URH mikrofonja használhatatlanná válik, de sokakban még nem is tudatosult a probléma.

Az Audio-Technica egy kiterjedt roncsprémium akcióban nyújt segítő kezet a pórul jártaknak. Kedvező áron beszámítják bármilyen gyártmányú működőképes vezetéknélküli rendszerét, amelyik az érintett frekvenciatartományban üzemel.

Bár biztosan sokan gondolják, hogy az általunk kínált roncsprémiumnál jobb áron el tudják adni az itt üzemelő mikrofonjaikat valami palimadárnak, de erre egyre kisebb az esély, mivel egyre inkább köztudott, hogy gondok lesznek az UHF sávval.

A másik elterjedt tévhit az, hogy a tiltás ellenére tovább használhatóak, és kis teljesítményük miatt nehezen lefülelhetők lesznek a 4G sávjába eső régebbi vezetéknélküli mikrofonok. Sajnos ez nem igaz. A mobil telekommunikáció lényegesen magasabb teljesítményű alkalmazás, ami gyakorlatilag lehetetlenné fogja tenni a vezetéknélküli mikrofonok használatát a frekvenciasávjában.

 

Cserélje le használhatatlanná vált készülékét!

A behozott eszközért Roncsprémiumot írunk jóvá az új eszköz bruttó listaárából, azaz ennyivel csökkentjük az eladási árat.

Nézze meg konkrét ajánlatainkat a HANGSHOP-ban!

 

 

 

WebShop - Online vásárlás

shop

Üzletünk elérhetősége

bolt

Kiemelt márkák

allen-heath
garry
korg
at_mic
at_hp
marshall
neutrik_klotz
vox
powercube
genelec
shure

Partnerek