Az oldalon archív tartalom található. Kérjük, hogy látogassa meg a Hangshop.hu weboldalt!

Hangáruház | Hangszer & Hangtechnika - 1107 Budapest, Fogadó u. 3. | Tel.: 06-1-203-6652 | Mobil: 06 20 564-4617

hangaruhaz facebook banner

Igazi tehetségkutató, nem valóságshow! - ROXIGET
2015-06-29

roxiget felhiv main

„ÖRÖM  A ZENE” - XI. ROXIGET


Rockzenei fesztivál és tehetségkutató verseny
2015.szeptember 5.

 

A ROXIGET Rockzenei Fesztivál és Tehetségkutató verseny idén már várja a Közép-magyarországi régióból a lelkes, rockzenét szerető és művelő zenekarok jelentkezését. A zenei megmérettetésre jelentkezők nevezésüket augusztus 5-ig tehetik meg a rendezvény weboldalára feltöltve vagy a szervező megadott e-mail címére eljuttatott demo anyagukkal ( audio vagy mp3 formátumban)


Díjak
A verseny győztes zenekara 100.000 Ft értékű Hangáruház utalványt illetve nyereményként videoklippet készíthet  a H.S.C. Stábiskolával, valamint további díjként fellépési lehetőséget is kap a fesztiválhoz kötődő két nagyszínpados zenekar egy-egy fővárosi vagy vidéki nagyvárosban szervezett fellépése előtt, egy éven belül. A verseny győztes zenekara jut a  „Öröm a zene” sorozat végső döntőjébe, mely az októberi  BUDAPEST MUSIC EXPO rendezvény keretében zajlik a SYMA csarnokban
Szponzori felajánlásokból különdíjakat is kiosztunk a kiemelkedő egyéni tehetségeknek
(Audmax Kft, Pálmai & Pálmai Dobakadémia, PróbaZóna) vagyis a legjobb énekes, gitáros, dobos stb. A dobogós zenekarok közül további egy zenekar fellépési lehetőséget nyer a 30Y egy másik pedig a Supernem zenekar egy fővárosi vagy  vidéki nagyvárosban szervezett  koncertje előtt.
Idén élő középdöntőt akkor tartanánk, ha megfelelő számú nevező jelentkezik.  A beérkezett demok meghallgatása során a szakmai zsúri a 10 legjobbnak ítélt zenekart engedi a középdöntőbe, (ha érdemes a mezőny létszáma miatt) ahonnan az 5 legjobbnak ítélt zenekar útja vezet a döntőbe, melyet szeptember 5-én tartunk a már bevált helyszínen, a Kéktói Szabadidő Parkban.


Jelentkezési feltételek: a jelentkezési lap és egy amatőr demo felvétel – mely minimum három saját szerzeményű számot tartalmaz – határidőre való elküldésével a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre!
Jelentkezési határidő: 2015. augusztus 5.


A DEMOS ELŐZSŰRIZÉST KÖVETŐEN a kiválasztott zenekaroknak az élő megmérettetés előtt 10 000 Ft – nevezési díjat kell átutalni a jelentkezési lapon feltüntetett bankszámlára, ennek fejében minden zenekar, aki megjelenik a döntőn, átveheti az Audmax Kft által felajánlott 20.000 Ft értékű Hangáruház utalványt.

 

Website: www.roxiget.hu

Kapcsolat: Szegedi Zsuzsa - Városi Könyvtár és Közösségi Ház 06 20 511 0982

 

roxiget felhiv

 

 

 

WebShop - Online vásárlás

shop

Üzletünk elérhetősége

bolt

Kiemelt márkák

allen-heath
garry
korg
at_mic
at_hp
marshall
neutrik_klotz
vox
powercube
genelec
shure

Partnerek