Az oldalon archív tartalom található. Kérjük, hogy látogassa meg a Hangshop.hu weboldalt!

Hangáruház | Hangszer & Hangtechnika - 1107 Budapest, Fogadó u. 3. | Tel.: 06-1-203-6652 | Mobil: 06 20 564-4617

hangaruhaz facebook banner

Korg RimPitch - meglepő hangoló akusztikus gitárokhoz
2014-04-10

korg rimpitch mainMióta a KORG AW-1 megjelent, a csíptetős hangolók sztenderddé váltak az akusztikus gitárok tekintetében.

Mindazonáltal lehetnek olyan gitárosok is, akiknek a gitár fejéhez rögzített csíptetős hangoló túl távol esik a szemtől, vagy egyszerűen zavarja fejre erősített hangoló.

A KORG ezért fejlesztette ki ezt a forradalmian új hangolót.

 

A KORG Rimpitch egy egyedi hangoló, mely az akusztikus gitárok hanglyukához illeszthető (100 mm±3 mm átmérőjű). Ezáltal “kényelmes” látószögbe, természetes látótérbe kerül a kijelző. Extra fényerejű LED kijelzővel látták el. Kompakt méretű, nem zavarja a látóteret.

korg rimpitch

Könnyedén rögzíthető és levehető, a legtöbb akusztikus gitárral kompatibilis. Piezo pickup segítségével azonosítja a zenei hangokat, +-1 cent pontossággal. A közönség szemszögéből szinte nem is látható, viszont a gitáros természetes látóterében foglal helyet. Ezért kiváló eszköz azok számára, akik a közönség előtt észervétlenül szeretnének hangolni. A hangolót nem kell eltávolítani akkor sem ha például a hangszert egy tokban tároljuk. Csak hathúros akisztikus gitárhoz. Egy darab 3V-os lithium-ion elemmel működik, körülbelül nyolc órán át.

korg rimpitch front

 

korg rimpitch back

 

Forrás: Gitárblog

 

WebShop - Online vásárlás

shop

Üzletünk elérhetősége

bolt

Kiemelt márkák

allen-heath
garry
korg
at_mic
at_hp
marshall
neutrik_klotz
vox
powercube
genelec
shure

Partnerek