Az oldalon archív tartalom található. Kérjük, hogy látogassa meg a Hangshop.hu weboldalt!

Hangáruház | Hangszer & Hangtechnika - 1107 Budapest, Fogadó u. 3. | Tel.: 06-1-203-6652 | Mobil: 06 20 564-4617

hangaruhaz facebook banner

Mi az az AVID Eleven Rack + Pro Tools? (Videóval)
2013-11-29

ElevenRack mainEgy hardver és egy szoftver csomag, amely a végső megoldás: erősítő és effekt emuláció és professzionális szoftver a felvételhez.

Nem számít hol, hogyan használja, a megfelelő hang mindig kéznél van a stúdióban és a színpadon. Na és ahogyan kinéz, azt kikérem magamnak...

 

Hogy mi is ez a cucc? Egy hardver/szoftver „köteg”, mely egyben 24/96 kHz-es mintavételi frekvencián működő DSP audio interface, gitáreffekt, klasszikus és modern gitárerősítők és számos ismert effekt  emulációjával, illetve mikrofon és gitárláda modellezéssel (kondenzátor, dinamikus és szalagos mikrofonok is).  Az Eleven Rack egyidőben maximum nyolc csatornán képes rögzíteni, kétszer 6,3 mm-es vonalbementetel, sztereó szimmetrikus XLR, dedikált 6,3mm-es kimenetekkel rendelkezik. Remekül alkalmazható stúdióban és színpadon is, MIDI kontrollellel és expression pedállal vezérelhető. De alkalmas effekt loop-ba köthető, illetve pedál vagy rack-kivitelű effekteket is használhatunk mellette, vagy vele. Nem mellesleg a doboz tartalmaz egy teljes értékű Pro Tools 11 DAW szoftvert is, amivel rögzíthetjük művészetünket.

Avid ElevenRack

És még mire jó? Például reamp-elésre, ami napjainkban egy jól bevált stúdiós „trükk”, mellyel időt és pénzt spórolhat az az ember, akinek már van pénze stúdióba menni. Azért is hasznos a reamp, mert a már feljátszott anyag vonaljelét különböző erősítőkön „játszhatjuk” át, így egyrészt több beállítást vagy cuccot próbálhatunk ki, mielőtt eldöntenénk a végleges motyó „kilétét”, másrészt az Eleven Rack-kel egy egészséges gitárhangot hallhatunk vissza a vonaljeles feljátszásnál, így a „naturális” játékérzet nem csorbul.

Avid ElevenRack front-back

Mindent egybevetve az Eleven Rack egy rendkívül hasznos és sokoldalú „vas”. Session-zenészeknek, hangmérnököknek, de amatőr felhasználónak is jó barátja lehet! Nem mellesleg elég jól néz is ki :)

 

 

Forrás: gitar.blog.hu

 

WebShop - Online vásárlás

shop

Üzletünk elérhetősége

bolt

Kiemelt márkák

allen-heath
garry
korg
at_mic
at_hp
marshall
neutrik_klotz
vox
powercube
genelec
shure

Partnerek