Az oldalon archív tartalom található. Kérjük, hogy látogassa meg a Hangshop.hu weboldalt!

Hangáruház | Hangszer & Hangtechnika - 1107 Budapest, Fogadó u. 3. | Tel.: 06-1-203-6652 | Mobil: 06 20 564-4617

hangaruhaz facebook banner

More ME Please! _ Allen&Heath új generációs személyes keverő rendszer
2013-02-21

ME-1_mainMind a zenészek, mind a hangmérnökök számára neuralgikus pont a monitorok beállítása. Ellentétes érdekek ütköznek: míg a zenészek szeretnék mind magukat, mind a társaikat tökéletesen hallani, addig a hangmérnökök elemi érdeke a lehető leghallkabb színpad.
"More ME Please!" - Még kérek egy kis... Hányszor hangzik el ez a mondat egy beálláson, vagy akár koncert közben is?!

Itt a megoldás: Allen & Heath ME Personal Mixing System

 

Allen & Heath útjára indította az új ME Personal Mixing System-et, a következő generációs személyi monitor megoldást, amelyek univerzálisan illeszkednek Allen & Heath és egyéb pro digitális keverőkhöz. Az ME rendszer központja a kicsi, könnyen használható és teljesen személyre szabható ME-1 személyes mixer, amik CAT5-ös kábellel összekötve képesek a jeleket kezelni akár 42 forrásból. A kísérő ME-U hub lehetővé teszi a csillag kapcsolatot több ME-1 keverő és más professzionális digitális keverők között MADI-n, Dante-n vagy EtherSound-on keresztül.

ME-1_Front

ME-1  40 forrásból (vagy monó vagy kapcsolt sztereó) kap jelet  CAT5-ön keresztül , és lehetőség van a beépített mikrofonon és a helyi környezetjelét, valamint egy sztereó aux bemenetet is kezelni. A keverő rugalmas csoport funkció segítségével bármilyen kombinációját tudja a forrásoknak keverni, és az egyszerű kezelőfelületen  2 gomb ("Én és minden mást" vagy "Teljes mix") segítségével a felhasználó a teljes mix-et ellenőrizheti könnyedén. A konfigurációt és akár 16 előre beállított setup-ot is el lehet tárolni, vagy behívni USB-n keresztül.

ME-1_Rear

ME-1 könnyen áttekinthető elrendezést kapott, amely magába foglalja a háttérvilágítású gombokat, a puha forgókapcsolót, külön a mikrofon és mix szintekhez, valamint az OLED kijelzőt, melyen egyéni csatorna elnevezés lehetséges (a neveket automatikusan betölti, amikor a keverőt összekötjük egy A & H digitális konzollal). A keverőt használhatjuk Power Over Ethernet-el (POE), vagy a mellékelt tápegységgel hálózati feszültségre is csatlakoztathatjuk. A készülék tartókonzolját egyszerűen felszerelhetjük egy mikrofonállványra, és így egy praktikus fejhallgató tartóra is szert teszünk. Fejhallgató (6,3mm Jack) és fülhallgató (3,5mm Jack) csatlakozó áll rendelkezésre, valamint egy mono kimenet aktív monitorokhoz. Két zárt EtherCon csatlakozóval számos hálozati kapcsolat variációt kiépíthetünk.

ME-1_Stand_Clamp_On_Stand

Az új ME rendszer megtalálja az egyensúlyt a bonyolult üzembe helyezés és egyszerű kezelhetőség között, használható színpadon vagy bármilyen próbateremben, istentiszteleten vagy stúdióban.

 

 

További infó: Klikk ide!

 

WebShop - Online vásárlás

shop

Üzletünk elérhetősége

bolt

Kiemelt márkák

allen-heath
garry
korg
at_mic
at_hp
marshall
neutrik_klotz
vox
powercube
genelec
shure

Partnerek