Az oldalon archív tartalom található. Kérjük, hogy látogassa meg a Hangshop.hu weboldalt!

Hangáruház | Hangszer & Hangtechnika - 1107 Budapest, Fogadó u. 3. | Tel.: 06-1-203-6652 | Mobil: 06 20 564-4617

hangaruhaz facebook banner

Prémium dj: XONE:DB4 digitális dj pult (Videóval!)
2012-01-20

xone_db4_persA XONE:DB4 egy korszakalkotó keverő, mely egyben az Allen & Heath legfejlettebb DJ-eszköze.

Minden egyes funkció kialakításakor azt vették figyelembe az A & H mérnökei, hogy eme funkciók a lehető legjobban elősegítsék a DJ-k kreatív munkafolyamatait.

 

 

Xone_DB4

Az iLive professzionális turné FX rendszerből kiindulva az A & H olyan effekt algoritmusokat fejlesztett ki, melyek BPM-centrikus kialakításukkal, akkurátus spektrális hatásukkal bármely DJ-környezetbe könnyedén illeszthetők. Miután a loop-ok és az effektek automatikusan a lejátszott track tempójához kerülnek szinkronizálásra, könnyedén létrehozhatók lendületes loop-kompozíciók, groove-ok, melyek pontosak lesznek, és mellőzik a szoftverek és laptopok használatakor esetlegesen fellépő problémákat.
XoneDB4_connectors
xone_db4_design

A hab a tortán a sokoldalú bemeneti mátrix, melynek segítségével bármely hangforrás választható tetszőleges csatornán, akár az összesen is. Különböző módon effektezhetjük ugyanazon hangforrást, más és más csatornákon, ezeket összekeverhetjük, átúsztatást végezhetünk, függően a crossfader beállításaitól, de például egy csatornáról mintázott loop vissza is játszható a szett későbbi szakaszai során. Az Allen & Heath innovatív input matrix rendszere kimagaslóan sokoldalú felhasználhatóságot eredményez.


Hol tudom megnézni, kipróbálni, megvásárolni? A HANGÁRUHÁZ -ban!

Hol tudom neten megrendelni? A HANGSHOP -ban!

 

WebShop - Online vásárlás

shop

Üzletünk elérhetősége

bolt

Kiemelt márkák

allen-heath
garry
korg
at_mic
at_hp
marshall
neutrik_klotz
vox
powercube
genelec
shure

Partnerek