Az oldalon archív tartalom található. Kérjük, hogy látogassa meg a Hangshop.hu weboldalt!

Hangáruház | Hangszer & Hangtechnika - 1107 Budapest, Fogadó u. 3. | Tel.: 06-1-203-6652 | Mobil: 06 20 564-4617

hangaruhaz facebook banner

Reszponzív webshop - Megújult a webáruház!
2016-01-27

reszponziv hangshop 200A reszponzív szó jelentése a webtervezésben az, hogy eszközfüggetlen. Tehát ugyan olyan felhasználói élményt nyújt egy mobiltelefonon mint egy laptopon.

Az okostelefonok és tabletek elterjedésével egyre inkább látszik, hogy elengedhetetlen ennek a használata.

 

 

Időről időre megújul weblapunk, és természetesen megújul a webshop is. 

Most a webáruházban kezdtük el a folyamatot, mert a statisztikák szerint a felhasználók 30%-a már mobil eszközön keresi fel a http://hangshop.hu/ -t. Persze eddig is létezett az áruháznak mobil változata, ami a telefonok számára egy egyszerűsített grafikával segítette a böngészést, és sajnos szűkítette némikép a lehetőségeket: bizonyos funkciók, menüpontok nem voltak elérhetőek.

 

reszponziv hangshop 450

 

A Hangshop most látványos átváltozáson ment keresztül, ezentúl 100% reszponzív, azaz minden eszközön (PC, Laptop, Táblagép, Okostelefon...) tökéletes felhasználói élményt nyújt. Ezzel egyidőben elindul egy tartalmi átalakítás is, ez azonban nem lesz olyan látványos, mint a dizájn esetében.
A webshop a Facebookon is megtalállható az új külsővel.

A reszponzív külsőhöz igazodik a hírlevél formája is, reszponzív megjelenítést kapott, így mobileszközön is jól olvasható. Ha nem jelenik meg okostelefonján a hírlevél, ellenőrizze le a beállításokat! Ha fel-, vagy le- szeretne iratkozni a hírlevélről, ezt a http://hangshop.hu/ kezdőlapján lévő ürlapon teheti meg.

A következő nagy és látványos lépcső a http://www.hangaruhaz.hu/cms/ átalakítása lesz. A folyamat megkezdődött.Hol tudom megnézni, kipróbálni, megvásárolni? A HANGÁRUHÁZ -ban!

Hol tudom neten megrendelni? A HANGSHOP -ban!

Hol tudom a Facebook-on megrendelni? A Facebook Hangshop -ban!

 

WebShop - Online vásárlás

shop

Üzletünk elérhetősége

bolt

Kiemelt márkák

allen-heath
garry
korg
at_mic
at_hp
marshall
neutrik_klotz
vox
powercube
genelec
shure

Partnerek