Az oldalon archív tartalom található. Kérjük, hogy látogassa meg a Hangshop.hu weboldalt!

Hangáruház | Hangszer & Hangtechnika - 1107 Budapest, Fogadó u. 3. | Tel.: 06-1-203-6652 | Mobil: 06 20 564-4617

hangaruhaz facebook banner

Szabadság, művészet, zene - Trevis Audio Lab
2012-03-01

trevis_main"A művészet, elsősorban a zene, maga a szabadság. A Trevis Audio biztosítja ezt a szabadságot a neutrális és transzparens hangzással, a végtelen nagy teljesítménnyel és az extrém könnyű hangdobozokkal. A Trevis Audio Lab termékei a művészet korlátozás nélküli eszközei. Szabadság, művészet, zene. Mindezt könnyedén, segítség nélkül."
(Philosophy of Trevis Audio Lab)

 

Fenti mondatok a Trevis Audio alapfilózófiájának magyar fordítása. Az emelkedett mondatokat csak az tartja túlzónak, aki még nem próbálta a TA sorozat valamelyik aktív hangfalát. Aki próbálta, az most elégedetten bólógat...

trevis_amp

A korunk audio pestisének tartott digitális technikát nem elborzadva kell elutasítani, hanem meg kell szelidíteni a szenvedélyes analóg hívők számára. A digitális technika nem korlát, hanem soha idáig nem tapasztalt lehetőség. Klasszikus alapok és digitális jövő.

A Trevis Audio a klasszikus analóg akusztika eredményeit ötvözi a digitális jövő lehetőségeivel. A tervezéstől az egyedi gyártásig szigorúan ellenőrzött lépések teszik különösen megbízhatóvá termékeiket. A generációkon keresztül öröklődő európai gyártási kultúra, a mesterek tudása, tapasztalata teszi egyedivé a hangdobozokat. A távolkeleti tömegtermelés lélektelensége megöli a zenét. A mesterek keze munkája által élettel telik meg a produkció. Ez az a plusz, amit az európai tradíció, szellem és szaktudás eredményez.

trevis_ta08

A Trevis Audio Laboratory hitvallása szerint csak egy jól tervezett és kontrollált hangrendszer tud a maximális elvárásoknak megfelelni, ezért főleg aktív rendszereket gyárt. A másik alappont a roadbarát kivitel,  ezért rendszereik minden képzeletet felülmúlóan könnyűek, és kis méretűek.

trevis_ta12s

A Trevis Audio Laboratory tágra nyitja a határokat a modern hangosításban: utánozhatatlan könnyedség és transzparencia hihetetlenül kis tömeg mellett. A digitális és analóg csúcstechnológia XXI. Századi ötvözete.

Egyedi tervezés, egyedi gyártás. 100% Európa.


Technikai információk a Trevis Audio honlapján: www.trevisaudio.com

A termékek megvásárolhatók a HANGÁRUHÁZ -ban, ill. a Hangshop -ban!

 

 

WebShop - Online vásárlás

shop

Üzletünk elérhetősége

bolt

Kiemelt márkák

allen-heath
garry
korg
at_mic
at_hp
marshall
neutrik_klotz
vox
powercube
genelec
shure

Partnerek