Az oldalon archív tartalom található. Kérjük, hogy látogassa meg a Hangshop.hu weboldalt!

Hangáruház | Hangszer & Hangtechnika - 1107 Budapest, Fogadó u. 3. | Tel.: 06-1-203-6652 | Mobil: 06 20 564-4617

hangaruhaz facebook banner

Ütemfiú - All in One: hangoló, dobgép, felvevő a KORG-tól
2014-03-11

korg-BeatBoy mainEgy új készülék: Korg Beat Boy. A talán leginkább egy Nintendo játékra emlékeztető kis piros, multifunkciós „zseb-kütyü” egy kompakt készülék.

Használható dobgépként, metronómként, kézi felvelőként, van benne hangoló, sőt még gitáreffektek is, tiszta, overdrive és distortion hangszínek állnak rendelkezésre.

 

 


Száz dobgroove közül választhatunk, a kívánt tempót bpm-enként a tempó gombokkal, vagy a tap gombbal állíthatjuk be rajta (8Beat: 12, 16Beat: 13, POP/ROCK: 13, JAZZ/FUNK: 9, WORLD: 11, DANCE: 8, FILL: 11, ODD METER: 9, METRONOME: 12, SONG: 2)

korg-BeatBoy lrg

A dobgép és a metronóm hangereje egyszerűen  állítható, 16-bit/44.1 kHz-en rögzíthetünk vele. A beépített mikrofon kiválóan szól, csakúgy mint a metronóm / hangoló / felvevő Korg TMR-50-nél, remekül vesz fel akusztikus hangszert, vagy akár hangos gitárerősítőt. Az alábbi videót Lukács Peta az utóbbival rögzítette.

A felvett sávokat USB porton keresztül pillanatok alatt áttölthetjük számítógépre. Összesen húsz perc rögzíthető, maximum száz sávon. Két darab AAA méretű ceruzaelemmel üzemel.


 Hol tudom megnézni, kipróbálni, megvásárolni? A HANGÁRUHÁZ -ban!

Hol tudom neten megrendelni? A HANGSHOP -ban!

 

WebShop - Online vásárlás

shop

Üzletünk elérhetősége

bolt

Kiemelt márkák

allen-heath
garry
korg
at_mic
at_hp
marshall
neutrik_klotz
vox
powercube
genelec
shure

Partnerek