Az oldalon archív tartalom található. Kérjük, hogy látogassa meg a Hangshop.hu weboldalt!

Hangáruház | Hangszer & Hangtechnika - 1107 Budapest, Fogadó u. 3. | Tel.: 06-1-203-6652 | Mobil: 06 20 564-4617

hangaruhaz facebook banner

VOX NT G2 - avagy a legújabb Night Train sorozat
2014-01-09

vox-night-train-G2 mainA méltán népszerű VOX Night Train széria második generációja hozzánk is megérkezett!

Az új Night Train G2 gitárerősítő-család két fejet és egy újdonságot, a Night Train 15 kombót foglalja magába. Ez utóbbiba egy Celestion Greenback-et szereltek. A Night Train 15 G2H és a 15C 3 db 12AX7-es és 2 db EL84-es elektroncsövet kapott, az 50W-os fej pedig 2 db EL34-est.

 

 

Ami közös bennük: telt, markáns, csöves hangzás, két csatorna, („Bright” és „Girth”) széleskörű alkalmazhatóság?. A hagyományos VOX tiszta és crunch hangszínektől  egészen a modern high-gain hangzásokig tekergethetjük a potmétereket, a csatornák lábkapcsolóval válthatók . A THICK mód alkalmazásával emelkedik a gain mértéke a Bright csatornán. Ezt a funkciót az NT50H fejnél már mindkét csatornánál használhatjuk.

vox night train family

 Design-beli változás a fényes fekete fém borítás, mely modern „érzetet” sugall és a „bőrönd-fogantyú” az erősítők tetején, ami inkább a vintage erősítők külsejét idézi.  A széri mindhárom tagja rendelkezik effect loop-pal, és egy beépített zengetővel, az 50W-os fej változaton DI kimenet is található. Kifejezetten fejekhez dedikált ládák is elérhetőek, melyeket a Celestion 70. évfordulós GH12H hangszóróival szerelnek. Az Night Train erősítők kipróbálhatóak a Hangáruházban. 

vox-night-train-G2

 

 Hol tudom megnézni, kipróbálni, megvásárolni? A HANGÁRUHÁZ -ban!

Hol tudom neten megrendelni? A HANGSHOP -ban!

 

WebShop - Online vásárlás

shop

Üzletünk elérhetősége

bolt

Kiemelt márkák

allen-heath
garry
korg
at_mic
at_hp
marshall
neutrik_klotz
vox
powercube
genelec
shure

Partnerek